Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-14 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Ztekucování či rozehřátí medu v domácím prostředí
Máte z léta koupené zásoby medu, které máte uskladněné někde ve špajzu, sklepě či skříni? Med ztuhne a stane se tvrdým. Nejde nabrat lžičkou ani nožem... číst celé
MED přímo od včelaře vs. MED z marketu
Tento článek by měl být vodítkem pro spotřebitele, jak, kde a hlavně v jaké kvalitě kupovat MED. číst celé
Zobrazit všechny články
Facebook Med od Jirky
 

 

Zásilkovna

Uloženka.cz

DPD

Platební metody

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas podnikateli - fyzické osobě Jiří Hejsek, se sídlem Palackého 532, 398 11 Protivín, IČ 72167505, zapsaný u MěÚ Písek z 15.1.2003, ev. č. 330501-9691-00, čj. 01/2003/0010 a příslušnému včelaři, od kterého kupuje "ze dvora" - viz seznam včelařů na https://www.medodjirky.cz/MED-prodej-ze-dvora-c1_0_1.htm (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ztekucování či rozehřátí medu v domácím prostředí
Ztekucování či rozehřátí medu v domácím prostředí
Máte z léta koupené zásoby medu, které máte uskladněné někde ve špajzu, sklepě či skříni? Med ztuhne a stane se tvrdým. Nejde nabrat lžičkou ani nožem... číst celé
MED přímo od včelaře vs. MED z marketu
MED přímo od včelaře vs. MED z marketu
Tento článek by měl být vodítkem pro spotřebitele, jak, kde a hlavně v jaké kvalitě kupovat MED. číst celé
Kde nás najdete

Med od Jirky - Jiří Hejsek

Palackého 532 (Skály 58 prodej ze dvora)

Protivín, 398 11

Kontakty
Med od Jirky - Jiří Hejsek
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-14 hod.)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright Jiří Hejsek
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz